Current track

Title

Artist

Background

Дует на Жељко Самарџиќ и Црвена Јабука

Written by on 12/10/2020

Дует песната на Жељко Самарџиќ и Црвена Јабука која за брзо време стана хит се вика “Алеје љубави“. Одлична песна во која секој може да се пронајде. Песна наменета за љубовта и пријателството. Спотот е снимен во сите главни градови на поранешните југословенски републики и во него се прикажува интересна носталгична приказна која препорачуваме да ја погледнете во прилог.