Current track

Title

Artist

Background

Послеполноќни Активности

Балади

Scheduled on

Понеделник 00:00 05:00
Вторник 01:00 05:00
Среда 00:00 05:00
Четврток 01:00 05:00
Петок 00:00 05:00
Сабота 00:00 05:00
Недела 00:00 05:00

Одбрани

Tagged as
Спиеме со пуштено радио. Љубовни балади за мирен сон.

Спиеме со пуштено радио. Љубовни балади за мирен сон.


Read more

Послеполноќни Активности crew

Ди Џеј Пентиум е секогаш со Вас, дење и ноќе. Не јаде, не спие, а секогаш е  свеж и расположен за забава. Единствено што му треба функционира е приклучок на електична енергија. Тој е нашиот најредовен и најфлексибилен член. Секогаш ги корегира нашите грешки, а попатно и ги исполнува сите наши наредби. Никогаш нема да го видите  тажен и онерасположен. Токму затоа  тој е најважниот член на нашата екипа. Без него невозможно е да функционира Стар Радио.