Current track

Title

Artist

Background

Во Новиот Ден

Балади

Scheduled on

Понеделник 23:00 01:00
Среда 23:00 01:00

Љубов на радио

Tagged as ,

Ноќната љубовна емисија “Во Новиот Ден“ ја слушате секоја среда од 23 до 01 часот. Во неа се презентираат најдобрите забавни љубовни балади, се разговара на теми поврзани со љубовта, се чита љубовна поезија, се делат љубовни совети. Се за Љубов.


Контакт број за СМС пораки и Вибер: 077/571-535


Уредник и водител: Горан Шојка.

Техника: Љубиша Смоки.

Ноќната љубовна емисија “Во Новиот Ден“ ја слушате секоја среда од 23 до 01 часот. Во неа се презентираат најдобрите забавни љубовни балади, се разговара на теми поврзани со љубовта, се чита љубовна поезија, се делат љубовни совети. Се за Љубов.

Контакт број за СМС пораки и Вибер: 077/571-535

Уредник и водител: Горан Шојка.

Техника: Љубиша Смоки.


Read more

Во Новиот Ден crew

Основач, менаџер, уредник, техничар и водител. Човек со огромно радио искуство како техничар и водител. Секогаш спремен за разговор, насмеан, позитивен. Прецизен и професинален во работните обврски. Тимски играч кој секогаш помага со совети. Среќен е кога гледа насмевка на лицата на луѓето околу него и секогаш се труди да биде причина за нечија насмевка. Премногу толерантен, но исто така одлучен, кога става крај на нешто тоа значи крај засекогаш. “Можеби сум добар, но не сум глупав“. е изреката која го поткрепува текстот погоре. Простувај, но не заборавај, притоа биди многу внимателен со тие на кои им простуваш.

Љубиша или популарен кај пријателите и слушателите како Смоки е најновиот член на нашиот тим и ќе функционира како техничар кој дирекно ќе учествува во креирањето на ноќната љубовна емисија “Во Новиот Ден“ како и во останатите.  Човек со позитивен пристап кон нештата и секогаш отворен за комуникација и дружење.

Ди Џеј Пентиум е секогаш со Вас, дење и ноќе. Не јаде, не спие, а секогаш е  свеж и расположен за забава. Единствено што му треба функционира е приклучок на електична енергија. Тој е нашиот најредовен и најфлексибилен член. Секогаш ги корегира нашите грешки, а попатно и ги исполнува сите наши наредби. Никогаш нема да го видите  тажен и онерасположен. Токму затоа  тој е најважниот член на нашата екипа. Без него невозможно е да функционира Стар Радио.