Current track

Title

Artist

Background

Кој Рано Рани

Балади

Scheduled on

Понеделник 05:00 08:00
Вторник 05:00 08:00
Среда 05:00 08:00
Четврток 05:00 08:00
Петок 05:00 08:00
Сабота 05:00 08:00
Недела 05:00 08:00

Одбрани

Tagged as
Посебен дел од ноќта во кој повеќето од нас се борат со алармот. Го означуваме почетокот на денот со добра музика и утринско кафенце.

Посебен дел од ноќта во кој повеќето од нас се борат со алармот. Го означуваме почетокот на денот со добра музика и утринско кафенце.


Read more

Кој Рано Рани crew

Ди Џеј Пентиум е секогаш со Вас, дење и ноќе. Не јаде, не спие, а секогаш е  свеж и расположен за забава. Единствено што му треба функционира е приклучок на електична енергија. Тој е нашиот најредовен и најфлексибилен член. Секогаш ги корегира нашите грешки, а попатно и ги исполнува сите наши наредби. Никогаш нема да го видите  тажен и онерасположен. Токму затоа  тој е најважниот член на нашата екипа. Без него невозможно е да функционира Стар Радио.