Current track

Title

Artist

Background

Стар Оне Радио започна да емитува програма на 3 март 2020 година и функционира како дел од Стар Радио, На овој радио канал пуштаме светски евергрин љубовни балади музика.

Официјалната веб страна на овој канал е: https://one.radiostar.com.mk