Current track

Title

Artist

Background

Стар Фолк Радио започна да емитува програма на 1 август 2019 година и функционира како дел од Стар Радио, На овој радио канал пуштаме балканска урбан фолк музика.

Официјалната веб страна на овој канал е: www.starfolkradio.com