Current track

Title

Artist

Background

Blog

Стар Оне Радио започна да емитува програма на 3 март 2020 година и функционира како дел од Стар Радио, На овој радио канал пуштаме светски евергрин љубовни балади музика. Официјалната веб страна на овој канал е: https://one.radiostar.com.mk

  Стар Радио е интернет радио кое започна со работа на 14 декември 2011. Работиме на професионална студиска аудио опрема во простории специјално уредени за реализација на нашата радиска програма. Можете да не слушате секој ден, 24 часа. Сериозноста на нашиот радио-проект ја поткрепува фактот што радиово располага со две професионални аудио студија и тоа […]

Стар Фолк Радио започна да емитува програма на 1 август 2019 година и функционира како дел од Стар Радио, На овој радио канал пуштаме балканска урбан фолк музика. Официјалната веб страна на овој канал е: www.starfolkradio.com