Current track

Title

Artist

Background

Нова песна на “Miyatta”

Written by on 05/12/2020

Нова енергија која носи позитивна мисла ќе почувствувате додека ја преслушувате новата песна на популарната македонска поп-рок изведувачка “Miyatta” која го доби насловот “Маска“. Певлива поп-рок песна која брзо го освојува секој кој ја конзумира. Текстот и музиката се на“Miyatta” додека аранжманот е на Дамир Пух и Наташа Миха кој ги отпеа придружните вокали. Овој тим работи на вториот албум на “Miyatta” кој го очекуваме наскоро. За песната ќе се снима и спот кој накнадно ќе го објавиме, Дотогаш во прилог Ви нудиме видео кое ги содржи аудио записот од песната и текстот.