Current track

Title

Artist

Background

Љубиша Смоки / Техничар и водител


Љубиша Смоки shows

Љубиша или популарен кај пријателите и слушателите како Смоки е најновиот член на нашиот тим и ќе функционира како техничар кој дирекно ќе учествува во креирањето на ноќната љубовна емисија “Во Новиот Ден“ како и во останатите.  Човек со позитивен пристап кон нештата и секогаш отворен за комуникација и дружење.