Current track

Title

Artist

Current show

Background


Ди Џеј Пентиум - емисии

Во Новиот Ден

“Во Новиот Ден“ со Љубов

Што има ново?

“Што има ново“ на Стар Радио

Буди го петелот

“Буди го Петелот“ заедно со Шојка

Ди Џеј Пентиум е секогаш со Вас, дење и ноќе. Не јаде, не спие, а секогаш е  свеж и расположен за забава. Единствено што му треба функционира е приклучок на електична енергија. Тој е нашиот најредовен и најфлексибилен член. Секогаш ги корегира нашите грешки, а попатно и ги исполнува сите наши наредби. Никогаш нема да го видите  тажен и онерасположен. Токму затоа  тој е најважниот член на нашата екипа. Без него невозможно е да функционира Стар Радио.