Current track

Title

Artist

Current show

Background

Сите Емисии

Диско Кугла

Ретро диско хитови

Буди го петелот

“Буди го Петелот“ заедно со Шојка

Во Новиот Ден

“Во Новиот Ден“ со Љубов

Што има ново?

“Што има ново“ на Стар Радио

Втора Смена

Пријатни работни часови со Пентиум

Гужвата почна

Период на гужви