Current track

Title

Artist

Background

Нова емотивна балада на Џенан Лончаревиќ

Written by on 04/02/2021

Најновата песна на Џенан Лончаревиќ се вика “Животе душе моје“. Одлична емотивна балада за која е изработен спот во кој е прикажана интересна љубовна приказна. Истиот го имате во прилог за преглед. Песната е комплетно авторско дело на Александра Милутиновиќ. Погледнете и уживајте.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *