Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Ова е Нашиот Тим

Тим професионалци посеветен на работата, составен од вљубеници во радиото и магијата која се раѓа во тој медиум, личности кои секогаш работат на подобрување на Вашето расположение.

Ова е нашиот тим!

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово

Даниел е голем професионалец и псоветен работник кој со љубов го реализра сето она што го има замислено. Големото радиско искуство го прави важен дел од радиово. Забавен, комуникативен, дружељубив.

Марин или Ди Џеј Марин како што го позаваат неговите пријатели е редок формат на карактер и професионалец. Човек кој одлично ја познава поранешната Ју Ретро Поп-Рок, посебно рокот. Марин во Стар радио донесе посебна свежина и радиото со него доби на ширина во поглед на музиката. Слушајте го неговиот избор секоја сабота во 14 […]