Current track

Title

Artist

Background

Team Members

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово

Даниел е голем професионалец и псоветен работник кој со љубов го реализра сето она што го има замислено. Големото радиско искуство го прави важен дел од радиово. Забавен, комуникативен, дружељубив.

Ангел или Геге е најновиот член на нашиот тим. Како човек кој одлично ја познава народната урбан фолк музика е задолжен да го менаџира и уредува каналот специјализиран за урбан фолк музика. Сите коитакти во врска со тој канал се остваруваат преку него на контактите назначени во прилог.