Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Викендот Почна

Убав викенд

Scheduled on

Сабота 08:00 13:00
Сабота 15:00 18:00

Викенд со Стар радио

Tagged as: ,
Почнете го викендот со Стар радио. Секогаш добра музика, секогаш верен пријател. Секој викенд со нас е викенд со повеќе енергија.

Read more

Related news


Викендот Почна charts


Викендот Почна crew

Ди Џеј Пентиум е секогаш со Вас, дење и ноќе. Не јаде, не спие, а секогаш е  свеж и расположен за забава. Единствено што му треба функционира е приклучок на електична енергија. Тој е нашиот најредовен и најфлексибилен член. Секогаш ги корегира нешите грешки, а попатно и ги исполнува сите наши наредби. Никогаш нема да […]