Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Буди го петелот

Scheduled on

Понеделник 08:00 10:00
Вторник 08:00 10:00
Среда 08:00 10:00
Четврток 08:00 10:00
Петок 08:00 10:00

Podcast of previous episodes


Related news


Буди го петелот crew

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово