Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

На Пауза

Scheduled on

Понеделник 10:00 12:00
Вторник 10:00 12:00
Среда 10:00 12:00
Четврток 10:00 12:00
Петок 10:00 12:00

Podcast of previous episodes

Sorry, there is nothing for the moment.

Related news

Sorry, there is nothing for the moment.

На Пауза crew

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово