Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Во Новиот Ден

Се за Љубов

Scheduled on

Понеделник 00:00 02:00
Вторник 00:00 02:00
Среда 00:00 02:00
Четврток 00:00 02:00
Петок 00:00 02:00
Сабота 00:00 02:00
Недела 00:00 02:00

“Во Новиот Ден“ со Љубов

Tagged as: ,
Ноќната љубовна емисија “Во Новиот Ден“ ја слушате секоја ноќ точно на полноќ од 00 до 02 часот. Во неа се презентираат најдобрите забавни љубовни балади. Во понеделник и среда кога во емисијата има и говорен дел се разговара на теми поврзани со љубовта, се чита љубовна поезија, се делат љубовни совети. Се за Љубов. Уредник и водител Горан Шојка.

Read more

Related news


Во Новиот Ден crew

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.

Ди Џеј Пентиум е секогаш со Вас, дење и ноќе. Не јаде, не спие, а секогаш е  свеж и расположен за забава. Единствено што му треба функционира е приклучок на електична енергија. Тој е нашиот најредовен и најфлексибилен член. Секогаш ги корегира нешите грешки, а попатно и ги исполнува сите наши наредби. Никогаш нема да […]