Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

За Убав Сон

Scheduled on

Понеделник 02:00 08:00
Вторник 02:00 08:00
Среда 02:00 08:00
Четврток 02:00 08:00
Петок 02:00 08:00
Сабота 02:00 08:00
Недела 02:00 08:00

Во доцни саати

Tagged as: , ,
Спиеме со пуштено радио. Балади за мирен сон.

Спиеме со пуштено радио. Балади за мирен сон.


Read more

Related news


За Убав Сон crew

Ди Џеј Пентиум е секогаш со Вас, дење и ноќе. Не јаде, не спие, а секогаш е  свеж и расположен за забава. Единствено што му треба функционира е приклучок на електична енергија. Тој е нашиот најредовен и најфлексибилен член. Секогаш ги корегира нашите грешки, а попатно и ги исполнува сите наши наредби. Никогаш нема да го видите  тажен и онерасположен. Токму затоа  тој е најважниот член на нашата екипа. Без него невозможно е да функционира Стар Радио.