Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Уредник

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово

Даниел е голем професионалец и псоветен работник кој со љубов го реализра сето она што го има замислено. Големото радиско искуство го прави важен дел од радиово. Забавен, комуникативен, дружељубив.

Марин или Ди Џеј Марин како што го позаваат неговите пријатели е редок формат на карактер и професионалец. Човек кој одлично ја познава поранешната Ју Ретро Поп-Рок, посебно рокот. Марин во Стар радио донесе посебна свежина и радиото со него доби на ширина во поглед на музиката. Слушајте го неговиот избор секоја сабота во 14 […]