Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Техничар

Менаџер, уредник и водител на Стар радио. Секогаш спремен за тимска работа, насмеан и расположен за разговор.

Господинот ЕКСКЛУЗИВ како што ние го нарекуваме е член на радиото од самите почетоци. Исклучително спремен за музика и за техника. Прекарот го доби затоа што секогаш новата музика ја има прв или ексклузивно пред сите. Ведар, насмеан, тимски работник кој остави голем траг во радиово

Марин или Ди Џеј Марин како што го позаваат неговите пријатели е редок формат на карактер и професионалец. Човек кој одлично ја познава поранешната Ју Ретро Поп-Рок, посебно рокот. Марин во Стар радио донесе посебна свежина и радиото со него доби на ширина во поглед на музиката. Слушајте го неговиот избор секоја сабота во 14 […]