Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Марин Хрговиќ


Марин Хрговиќ - емисии

Марин или Ди Џеј Марин како што го позаваат неговите пријатели е редок формат на карактер и професионалец. Човек кој одлично ја познава поранешната Ју Ретро Поп-Рок, посебно рокот. Марин во Стар радио донесе посебна свежина и радиото со него доби на ширина во поглед на музиката. Слушајте го неговиот избор секоја сабота во 14 часот во “Ретро со Марин“.