Current track

Title

Artist

Background

Ангел или Геге е најновиот член на нашиот тим. Како човек кој одлично ја познава народната урбан фолк музика е задолжен да го менаџира и уредува каналот специјализиран за урбан фолк музика. Сите коитакти во врска со тој канал се остваруваат преку него на контактите назначени во прилог.