Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Лукијан Ивановиќ ја претстави “Недостајеш“

Written by on декември 25, 2019

Најновото музичко остварување на Лукијан Ивановиќ се вика “Недостајеш“. Убава балада која освојува на прво слушање. Музиката и текстот се на Горан Ковачиќ, додека продукцијата ја работеа Горан Ковачиќ и Лукијан. Спотот нуди одлична приказна и заслужува да се погледне вп прилог.


Сите коментари

Реплицирај

Вашата маил адреса нема да биде прикажана. Задолжителни полиња *