Име на изведувач: Наслов на песна: Посветена на: Ваше име: Ваша E-mail адреса:
Dime Gips
Dime Gips
Manager, Music selector.
Goran Shojka
Goran Shojka
Manager, Radio host.
Претежно сончево

25°C

Skopje

Претежно сончево

Влажност: 50%

Ветер: 0.00 km/h

  • 25 Мај 2018

    Претежно сончево 26°C 12°C

  • 26 Мај 2018

    Претежно сончево 27°C 13°C

Loading ...

Star Radio