На Пауза

Емисијава е покана да направите пауза на работа, да одморите од домашните обврски и да се наполните со повеќе убава енергија. Истата можете да ја слушате секој работен ден од 12 до 13 часот. Во неа ги слушате најдобрите Мак и Екс Ју забавни нови иретро хитови. Разговараме на разни теми од секојдневието, посветуваме песна на драгите личности. Одлична попладневна радио забава за убав ден.

Име на изведувач: Наслов на песна: Посветена на: Ваше име: Ваша E-mail адреса:
Dime Gips
Dime Gips
Manager, Music selector.
Goran Shojka
Goran Shojka
Manager, Radio host.
Делумно облачно

16°C

Skopje

Делумно облачно

Влажност: 87%

Ветер: 6.44 km/h

  • 22 Јун 2018

    Можност за грмотевици 27°C 16°C

  • 23 Јун 2018

    Можност за врнежи 20°C 11°C

Loading ...

Star Radio