Star Radio
Star Radio
The best internet radio in Macedonia.
24/7 online
24/7 online
www.radiostar.com.mk
Best music on AIR
Best music on AIR
Mixed choise of Balkan Newest and Retro hits.
Goran Spasovski Shojka
Goran Spasovski Shojka
General director, radio host, music selector and IT technician.
Dime Gips Fantasy
Dime Gips Fantasy
Media manager, music selector and PR.
All Day, every Day.
All Day, every Day.
Makes your day better.
All Night long
All Night long
Relaxed with the best choise of love songs.
Android App
Android App
Listen Star Radio on your android cell phone all over the world.
Our Team is
Our Team is
Always with You, always for You, always professionals, but always Your friends.
Име на изведувач:
Наслов на песна:
Посветена на:
Ваше име:
Ваша E-mail адреса:

Ноќната љубовна емисија ВО НОВИОТ ДЕН започна да се реализира како проект на 12 ноември далечната 1998 година на едно од тогашните скопски радија и за брзо прерасна поради својата оригиналност и квалитет постана во тој период една од најслушаните емисии од тој тип. Емисијата има единствена цел, а таа е да го доближи секој слушател поблизу до љубовта и сето она што е поврзано со истата, да го отргне од лошото секојдневие и да го однесе во еден поинаков свет каде царуваат музиката, убавата енергија и љубовта. Во неа се разговара на теми поврзани со љубовта, за љубовните проблеми и притоа се чита љубовна поезија и пораки од слушатели. Уредник, реализатор и водител на истата е Горан Спасовски - Шојка кој стои како потписник на авторските права за името на емисијата и за концептот на истата. Со мали паузи од самиот почеток во 1998-мата година емисијата Во Новиот Ден се емитува до денешен ден. Новата сезона од оваа емисија можете да ја слушате секој понеделник и среда од 00 до 02 часот на Стар радио.