Star Radio
Star Radio
The best internet radio in Macedonia.
24/7 online
24/7 online
www.radiostar.com.mk
Best music on AIR
Best music on AIR
Mixed choise of Balkan Newest and Retro hits.
Goran Spasovski Shojka
Goran Spasovski Shojka
General director, radio host, music selector and IT technician.
Dime Gips Fantasy
Dime Gips Fantasy
Media manager, music selector and PR.
All Day, every Day.
All Day, every Day.
Makes your day better.
All Night long
All Night long
Relaxed with the best choise of love songs.
Android App
Android App
Listen Star Radio on your android cell phone all over the world.
Our Team is
Our Team is
Always with You, always for You, always professionals, but always Your friends.
Име на изведувач:
Наслов на песна:
Посветена на:
Ваше име:
Ваша E-mail адреса:

Стар радио е интернет радио кое започна со работа на 14 декември 2011. Работиме на професионална студиска аудио опрема во простории специјално уредени за реализација на нашата радиска програма. Можете да не слушате секој ден, 24 часа. Сериозноста на нашиот радио-проект ја поткрепува фактот што радиово располага со две професионални аудио студија и тоа во Скопје и Mинхен каде се реализира нашата програма. Во нашата програмска шема нудиме квалитетен избор на македонска и екс ју забавна музика, емисии во живо со забано-едукативен карактер, топ листи и уште многу други содржини кои можат да го привлечат вашето внимание. Целта на СТАР радио е да понуди квалитетен сплет на музика, говор и енергија кои можат да Ве оттргнат од лошото секојдневие и да Ве однесат во еден друг поубав свет каде царува љубовта. Нашето мото е "ЉУБОВ, МУЗИКА, ЕНЕРГИЈА". За сите Ваши пофалби, критики, сугестии во врска со програмската шема, како и за соработка со Стар радио контактирајте не на нашиот е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. . Благодариме што сте дел од нашите слушатели и уживајте со СТАР радио.