Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Популарно

Најновата песна на Франка Бателиќ се вика “Све док сањаш“. Се разботи за одлична балада која освојува со мелодијата, но и со текстот. Посебна убавина самата песна добива од одличната и емотивна изведба на Франка. За песната ќе биде снимен и спот. До промоцијата на спотот погледнете го спотот за нејзината “Љубав, ништа више“.

Познатата балканска рок група Рибља Чорба го промовираше новиот албум кој е насловен како “Да тебе није“. На истиот има 11 песни во препознатливиот стил на групата. Комплетен автор на текстовите е Бора Џорџевиќ. На промоцијата Бора со многу емоции изјави дека албумот и го посветува на поранешната сопруга. Во прилог видео од настапот во […]

Најновата песна на Дина за која е снимен спот се вика “Зборови“. Станува за збор за преубава модерна балада со моќен текст која освојува на прво слушање. “Зборови” е едно искрено парче музика чии автори се Дина Јашари и Драги Иванов, кој исто така се погрижи за продукцијата, снимањето, миксот и мастерингот на песната. Видеоспотот […]

Девојките од српската Поп/РМБ група “Ураган“ ја промовираа својата нова песна “Фаворито“ за која снимија и спот. Одлична песна со модерен призвук која освојува на прво слушање. Групата ја сочинуваат три девојки Ксенија Кнежевиќ, Сања Вучиќ и Ивана Николиќ. Вистинско освежување на балканската поп сцена. Послушајте  и погледнете.  

Нашата приказна започнува со потребата да му понудиме на пазарот квалитетни производи од врвни брендови по достапна цена за сечиј џеб. СЕ ЗА ХИГИЕНА е главен застапник на САНО производите кои со сигурност ќе го освојат пазарот со својот докажан квалитет и перформанси во домаќинството. НАШАТА ЦЕЛ Е константно да ја прошируваме својата палета на […]

Младиот и популарен хрватски поп пејач Марко Кутлиќ бележи одличен напредок откако започна со соло кариера по напуштањето на неговата поранешна група. Овој пат ја промовираше одличната и певлива “Среча“. За песната е снимен спот кој крие одлична приказна. Во меѓувреме забрзано работи на издавање на првиот соло албум кој ќе биде под знакот на […]

jQuery(function() {setTimeout(function(){ jQuery("#lbg_audio11_html5_shoutcast_1").audio11_html5({ radio_stream:"http://eu4.fastcast4u.com:5724/1", playerWidth:760, width100Proc:true, sticky:false, centerPlayer:true, grabArtistPhoto:true, autoPlay:false, borderWidth:1, borderColor:"#bfbfbf", bgColor:"#56a9fc", bgColorOpacity:1, barsColor:"#0052d6", playButtonColor:"#ffffff", playButtonHoverColor:"#0052d6", numberOfElementsDisplayed:9, useRadioServerTime:false, historyLeftPadding:25, historyRightPadding:25, historyTopPadding:30, historyBottomPadding:30, historyRecordTitleLimit:24, historyRecordAuthorLimit:34, songAuthorLineSeparatorOffColor:"#000000", historyRecordTimeOffColor:"#000000", historyRecordSongOffColor:"#000000", historyRecordAuthorOffColor:"#000000", songAuthorLineSeparatorOnColor:"transparent", historyRecordTimeOnColor:"#FFFFFF", historyRecordSongOnColor:"#FFFFFF", historyRecordAuthorOnColor:"#FFFFFF", historyRecordBackgroundOnColor:"#dd0060", pathToAjaxFiles:"http://radiostar.com.mk/wp-content/plugins/lbg-audio11-html5-shoutcast_history/audio11_html5_radio_history/", nowPlayingInterval:35, noImageAvailable:"http://radiostar.com.mk/wp-content/uploads/2017/01/MALO-1.png" });}, 1000); }); No HTML5 audio playback capabilities for this browser. Use Chrome Browser!

Линкови за слушање радио на веб порталот “Балкан онлајн радио станице“: Стар радио: https://www.balkanradiostanice.com/radio-stanica-uzivo/875/radio-star/makedonija/ Стар Фолк Радио: https://www.balkanradiostanice.com/radio-stanica-uzivo/804/star-folk-radio/makedonija/

Линкови за слушање радио на веб порталот “Радиостаница“: Стар радио: https://www.radiostanica.com/player/1979/radio-star Стар Фолк Радио: https://www.radiostanica.com/radio/3168/star-folk-radio

jQuery(function() {setTimeout(function(){ jQuery("#lbg_audio11_html5_shoutcast_4").audio11_html5({ radio_stream:"http://94.23.62.189:5724/live", playerWidth:760, width100Proc:true, sticky:false, centerPlayer:false, grabArtistPhoto:false, autoPlay:true, borderWidth:1, borderColor:"#bfbfbf", bgColor:"#56a9fc", bgColorOpacity:1, barsColor:"#0052d6", playButtonColor:"#ffffff", playButtonHoverColor:"#0052d6", numberOfElementsDisplayed:6, useRadioServerTime:false, historyLeftPadding:25, historyRightPadding:25, historyTopPadding:30, historyBottomPadding:30, historyRecordTitleLimit:24, historyRecordAuthorLimit:34, songAuthorLineSeparatorOffColor:"#000000", historyRecordTimeOffColor:"#000000", historyRecordSongOffColor:"#000000", historyRecordAuthorOffColor:"#000000", songAuthorLineSeparatorOnColor:"transparent", historyRecordTimeOnColor:"#FFFFFF", historyRecordSongOnColor:"#FFFFFF", historyRecordAuthorOnColor:"#FFFFFF", historyRecordBackgroundOnColor:"#dd0060", pathToAjaxFiles:"http://radiostar.com.mk/wp-content/plugins/lbg-audio11-html5-shoutcast_history/audio11_html5_radio_history/", nowPlayingInterval:35, noImageAvailable:"http://radiostar.com.mk/wp-content/uploads/2017/01/MALO-1.png" });}, 1000); }); No HTML5 audio playback capabilities for this browser. Use Chrome Browser!