Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Потенцирано

Нашата приказна започнува со потребата да му понудиме на пазарот квалитетни производи од врвни брендови по достапна цена за сечиј џеб. СЕ ЗА ХИГИЕНА е главен застапник на САНО производите кои со сигурност ќе го освојат пазарот со својот докажан квалитет и перформанси во домаќинството. НАШАТА ЦЕЛ Е константно да ја прошируваме својата палета на […]

Биба Додева со одличната љубовна балада “Како некогаш“, е победник на овогодинешниот Фестивал Охридски трубадури, забавна вечер. Видео од настапот во прилог. Погледнете.

Like any music, jazz has its revolutions; its sudden incidents in infrastructure; its disruptive presences of unprecedented sound. Mostly it’s slower than that, though, with years and generations of accretions before it seems to call for new vocabulary. That’s one way to look at Winter Rockfest, whose latest incarnation occupied a dozen or so venues […]