Current track

Title

Artist

Background

0 11

Џомла КС – “На Плажи” Нов Летен Хит на Стар Радио

Џомла го пее новиот летен хит на Стар Радио насловен како На Плажи! Типично летна песна која лесно влегува во уво и има заразен рефрен!

0 3

Либеро Бенд – “1001” Нова Песна Нов Летен Хит

Популарните Либеро Бенд имаат нова песна и нов Хит “1001”! После Хитовите Моја и Најмила и третиот сингл на Групата Либеро е полн погодок. Фаворит песна на Стар Радио која ќе ја слушате почесто!

0 3

Џогани имаат Летен Хит “Додири”

Познатата група Џогани има нов сингл и нов летен хит насловен како “Додири“. За разлика од претходните песни “Додири“ е многу поразлична од пртходните песни на Групата Џогани!

0 0

Учитељице и Тарапана Бенд “Промил Шансе за Спас”

Хрватските Музички Групи Учитељице и Тарапана Бенд направија соработка и снимија дуетска песна насловена како “Промил Шансе за Спас“. Уште една фаворит песна која ќе ја слушате почесто на Стар Радио.

0 0

Групата Луна со “Борим се” го најавуваат новиот албум

Групата Луна со новата песна “Борим се“ го најавуваат новиот албум кој ќе излезе деновиве. Фронтменот на групата Чедо, вели дека не ги следии музичките трендови, и дека овој нов албум ќе звучи слично како на ретро албумите на групата Луна.

0 0

“КУЧ Пласт“ Професионална изработка на ПВЦ столарија

Куч Пласт е професионална фирма за изработка на ПВЦ врати, прозори, комарници, венецијан ролетни и уште многу други ПВЦ производи изработени со материјали од најпознатите светски брендови кои го гарантираат квалитетот. Покрај горенаведеното вршиме изработка и монтажа на гаражни врати. Во склоп на фирмата работи и продазен салон за сите потребни делови за пвц столарија. […]

0 0

“ЛЕТО НА СТАР“ ЛЕТНА ПРОГРАМСКА ШЕМА

Летната програмска шема богата со многу летни хитови и добра енергија стартува на 15 јуни и ќе трае до крајот на летото.  Посакуваме незаборавно лето со Стар Радио.


Следни Емисии

СЛУШАЈТЕ СТАР РАДИО ПРЕКУ:


Мак Топ 10

 • Chart track

  1

  3

  1001

  Либеро Бенд

 • Chart track

  2

  8

  Горе или доле

  ДНК

 • Chart track

  3

  6

  Маска од насмевка

  Александар Тарабунов

 • Chart track

  4

  3

  Последен ден

  Софиа Морел

 • Chart track

  5

  6

  Далечина

  Искра Трпева Арсовска

 • Chart track

  6

  4

  Горе, горе

  Дарио

 • Chart track

  7

  6

  Лажев

  Хепи Енд

 • Chart track

  8

  19

  Техно

  Фикшн

 • Chart track

  9

  6

  Пробај да ми бидеш

  Дупер

 • Chart track

  10

  4

  Шо праеш

  Стефанатор и Марија

Регион Топ 10

 • Chart track

  1

  6

  Не волим те

  Александра Радовиќ

 • Chart track

  2

  4

  Додири

  Џогани

 • Chart track

  3

  5

  На Плажи

  Џомла КС

 • Chart track

  4

  3

  Промил Шансе за Спас

  Учитељице и Тарапана Бенд

 • Chart track

  5

  6

  Мили

  Марија Микиќ

 • Chart track

  6

  4

  Борим се

  Луна

 • Chart track

  7

  8

  Веруј ми

  С.А.Р.С.

 • Chart track

  8

  7

  Лутко моја

  Балкан бенд

 • Chart track

  9

  7

  Волим те. волим

  Нина Бадриќ

 • Chart track

  10

  7

  Експлозив

  Емина Јаховиќ и Газда Паја

5+2 со Даниел

 • Chart track

  1

  4

  Гори улица

  Борис Новковиќ

 • Chart track

  2

  5

  За мене

  Ивана Ковач

 • Chart track

  3

  2

  Ночас купујем илузије

  Јоце Панов

 • Chart track

  4

  3

  Једино

  Кики Лесендриќ и Ален Исламовиќ

 • Chart track

  5

  2

  Сто сам дана пио

  Жељко бебек

 • Chart track

  6

  5

  Волим те, волим

  Нина Брадиќ (Предлог 1)

 • Chart track

  7

  5

  Горе или доле

  ДНК (Предлог 2)


Now On Air

Спортска Недела

08:00 18:00


Choose a day


Во Новиот Ден

00:00Понеделник

00:00Понеделник

[...]

Learn more

Во Ситни Саати

02:00Понеделник

02:00Понеделник

[...]

Learn more

Буди го петелот

08:00Понеделник

08:00Понеделник

[...]

Learn more

На Пауза

10:00Понеделник

10:00Понеделник

[...]

Learn more

Лето со Стар

12:00Понеделник

12:00Понеделник

[...]

Learn more

Втора Смена

14:00Понеделник

14:00Понеделник

[...]

Learn more

Релакс по Гужвата

16:00Понеделник

16:00Понеделник

[...]

Learn more

Ладење на радио

18:00Понеделник

18:00Понеделник

[...]

Learn more

Љубов и Музика

20:00Понеделник

20:00Понеделник

[...]

Learn more

Во Новиот Ден

00:00Вторник

00:00Вторник

[...]

Learn more

Во Ситни Саати

02:00Вторник

02:00Вторник

[...]

Learn more

Буди го петелот

08:00Вторник

08:00Вторник

[...]

Learn more

На Пауза

10:00Вторник

10:00Вторник

[...]

Learn more

Лето со Стар

12:00Вторник

12:00Вторник

[...]

Learn more

5+2 со Даниел

13:00Вторник

13:00Вторник

[...]

Learn more

Втора Смена

14:00Вторник

14:00Вторник

[...]

Learn more

Релакс по Гужвата

16:00Вторник

16:00Вторник

[...]

Learn more

Ладење на радио

18:00Вторник

18:00Вторник

[...]

Learn more

Љубов и Музика

20:00Вторник

20:00Вторник

[...]

Learn more

Во Новиот Ден

00:00Среда

00:00Среда

[...]

Learn more

Во Ситни Саати

02:00Среда

02:00Среда

[...]

Learn more

08:00Среда

[...]

Learn more

На Пауза

10:00Среда

10:00Среда

[...]

Learn more

Лето со Стар

12:00Среда

12:00Среда

[...]

Learn more

Втора Смена

14:00Среда

14:00Среда

[...]

Learn more

16:00Среда

[...]

Learn more

18:00Среда

[...]

Learn more

Љубов и Музика

20:00Среда

20:00Среда

[...]

Learn more

Во Новиот Ден

00:00Четврток

00:00Четврток

[...]

Learn more

Во Ситни Саати

02:00Четврток

02:00Четврток

[...]

Learn more

Буди го петелот

08:00Четврток

08:00Четврток

[...]

Learn more

На Пауза

10:00Четврток

10:00Четврток

[...]

Learn more

Лето со Стар

12:00Четврток

12:00Четврток

[...]

Learn more

Втора Смена

14:00Четврток

14:00Четврток

[...]

Learn more

Релакс по Гужвата

16:00Четврток

16:00Четврток

[...]

Learn more

Ладење на радио

18:00Четврток

18:00Четврток

[...]

Learn more

Љубов и Музика

20:00Четврток

20:00Четврток

[...]

Learn more

Во Новиот Ден

00:00Петок

00:00Петок

[...]

Learn more

Во Ситни Саати

02:00Петок

02:00Петок

[...]

Learn more

08:00Петок

[...]

Learn more

На Пауза

10:00Петок

10:00Петок

[...]

Learn more

Лето со Стар

12:00Петок

12:00Петок

[...]

Learn more

Втора Смена

14:00Петок

14:00Петок

[...]

Learn more

16:00Петок

[...]

Learn more

18:00Петок

[...]

Learn more

Љубов и Музика

20:00Петок

20:00Петок

[...]

Learn more

Во Новиот Ден

00:00Сабота

00:00Сабота

[...]

Learn more

Во Ситни Саати

02:00Сабота

02:00Сабота

[...]

Learn more

Викендот Почна

08:00Сабота

08:00Сабота

[...]

Learn more

5+2 со Даниел

13:00Сабота

13:00Сабота

[...]

Learn more

Ретро со Марин

14:00Сабота

14:00Сабота

[...]

Learn more

Викендот Почна

15:00Сабота

15:00Сабота

[...]

Learn more

Ладење на радио

18:00Сабота

18:00Сабота

[...]

Learn more

Љубов и Музика

20:00Сабота

20:00Сабота

[...]

Learn more

Во Новиот Ден

00:00Недела

00:00Недела

[...]

Learn more

Во Ситни Саати

02:00Недела

02:00Недела

[...]

Learn more

Спортска Недела

08:00Недела

08:00Недела

   [...]

Learn more

Ладење на радио

18:00Недела

18:00Недела

[...]

Learn more

Љубов и Музика

20:00Недела

20:00Недела

[...]

Learn more